Testimonis

Enriqueta Medina, Barcelona

               Beneficis dels Elixirs Ayurvèdics pel dolor i del Massatge Terapèutic.

  

                    Tractament efectuat amb: Elixir del Sol, Elixir d’Or Blanc i Shamaki.

Daniel Domenjó (Presentador de TV), Barcelona

"Posar-se a les mans de la Mercè Mestre ha estat, sempre, una experiència altament gratificant i reparadora. Ella és una professional de cap a peus que domina la seva feina i que sap exercir com pocs la seva responsabilitat. Acudir a una sessió de Massatge Terapèutic de la Mercè vol dir retrobar-se amb un mateix, vol dir trobar la calma que tots portem dins i significa també fer un exercici de salut, tan física com mental. D'ençà del meu primer massatge amb la Mercè vaig poder comprovar com de respectuosa és amb la seva feina i amb els seus clients i amics: sap escoltar, sap observar, sap extreure conclusions i té uns mans que molts altres professionals acreditats voldrien per ells. En uns temps com els actuals, de tensions i desànims generalitzats, convé ressaltar la seva auto-exigència: dóna tot el que sap i fa que les persones com jo sortim de la seva consulta revitalitzats, tonificats i amb ganes de tornar-hi!".

Oriol Comas, Vilassar de Dalt

Quan l'Oriol tenia 12 anys i des de feia un temps enrere, li sortien unes berrugues planes a la cara. Mentre va ser més petit, això no va suposar cap problema per a ell, fins que va començar a entrar a la preadolescència i la seva auto-imatge li va començar a preocupar i a neguitejar. L’estiu del 2012, la mare de l’Oriol, l’Àngels Blàzquez, em va comentar el que li passava a l’Oriol. Li vaig proposar de fer unes sessions de Tapping i com que a l’Oriol li va semblar una bona idea, aquell mateix dia vam fer la primera prova/sessió. L’Oriol es va focalitzar en el problema que volia treballar, “faig fàstig”, expressat amb les seves pròpies paraules, i vam començar la primera ronda de treball, d’un total de tres rondes. Mica en mica, l’Oriol va començar a verbalitzar: “tampoc n’hi ha per tant” i “ningú és perfecte”. La idea després d’aquesta primera sessió, era fer-ne una altra al cap d’una setmana, però en vista del resultat, ja no va ser necessària cap altra sessió. Doncs, aquest és el missatge que, set dies després d’aquesta sessió, l’Oriol m’enviava: “Mercè, sóc l’Oriol. Ja no tinc les berrugues. Diu la mama que és pel que em vas fer tu. Moltes gràcies!”

Céline Lopera Bazin, La Bisbal d’Empordà

"La Mercè va aparèixer en el moment i el lloc oportú.  La vaig conèixer a la feina, on ella i la seva família hi estiuegen. Sóc una persona que somatitza, i en aquell moment tenia molts dolors a l’esquena i patia bruxisme. Duia molts mesos acumulant problemes personals, tant a nivell familiar com sentimental. La Mercè em va suggerir una teràpia de la qual n’havia sentit a parlar, però en desconeixia el procediment. Vàrem fer vàries sessions de Tapping amb Reiki, i cal dir que em va a ajudar a desfer-me gran part de les tensions que portava acumulades. També vaig provar el Massatge Terapèutic. La Mercè és una professional atenta, dolça i competent amb unes mans que fan meravelles. Recomanable al 100%. Llàstima que està a Barcelona, sinó l’aniria a veure sense cap dubte."

Marta Ballester, Barcelona

"Cada dia hi ha més llocs que es dediquen a oferir Massatges Terapèutics. No obstant, és difícil poder trobar un/a terapeuta que no només domini la tècnica sinó que a la vegada t’ofereixi un verdader espai des d’on poder treballar la curació física i emocional. Aquest és el cas de la terapeuta Mercè Mestre. En la sessió que em va fer, va mostrar ser una professional molt atenta i que va orientar el massatge en funció de com em sentia en aquell moment.

En un espai càlid i relaxant, apartat del ritme frenètic de la ciutat, et recomano l’experiència si et vols dedicar una estona a tu, i a la cura del teu cos i ment."

Mònica Delgado, Barcelona

“Los Elixires Ayurvédicos me han aportado, de una manera casi inmediata, justo lo que necesitaba en este momento de mi vida: equilibrio y mayor confianza. Me han ayudado a estar más en mi centro.

Existe una combinación de elixires perfecta para cada uno. Para mí es muy importante el apoyo de una terapeuta, de la profesionalidad de Mercè, que te orienta en todo momento sobre qué es lo que mejor va a funcionar para ti.

Los recomiendo a cualquier persona que se encuentre en un proceso de desarrollo personal y especialmente a todos aquellos que están pasando por algún momento de desequilibrio emocional.”

 

Tractament efectuat amb: Elixir del Sol i Elixir d’Or Blanc.

Miquel Hernández, Badalona

"Durante todo el mes de agosto de 2013 tuve una fuerte lumbalgia, acudiendo dos veces al CAP de Palafrugell, dónde me pusieron dos inyecciones sin resultado nada satisfactorio. 

El pasado 6 de septiembre de 2013, la Srta. Mercè, me realizó un Masaje Terapéutico. En la nalga derecha tenía como una especie de pelota de ping pong, que desapareció inmediatamente, y no he vuelto a padecer dolor." 

Sergi Penadés, Barcelona

"El Massatge Terapèutic et trasllada a un punt de relaxació on es fàcil quedar-se adormit mentre es gaudeix. I a les mans de la Mercè, fan un conjunt que es gaudeix fins que anomena les fatídiques paraules de "ja hem acabat". Degut a la meva feina i als mals hàbits, pateixo dolors sobretot de coll i lumbars, però mentre vaig poder gaudir de les mans i el somriure de la Mercè, el meu cos va millorar. Espero tornar-ne a gaudir tan aviat com sigui possible. Una abraçada Mercè."

Patrícia Mir, Vallgorguina

“Els Elixirs Ayurvèdics que em va recomanar la Mercè m'han anat molt bé. He notat els efectes molt ràpid: m'he notat més estable, més al meu centre, i poc a poc, els indicadors de millora s'han anat fent patents. Un dels més evidents és que he deixat de fumar sense patir. Els recomano a tothom.”

 

Tractament efectuat amb: Elixir d’Or Blanc i Ashoki.

Alejandra Bazán, Calonge

"Una experiéncia increíble, salí del Masaje Terapéutico flotando, totalmente relajada, como nueva! Me he hecho otros tipos de masajes otras veces y siempre me ha faltado algo: algún punto más que tocar porque también me dolía y me quedé con las ganas de que me lo masajearan, etc. Pero, esta vez, con el Masaje Terapéutico no necesité nada más. Pude relajarme tanto, que hasta olvidé dónde estaba. Para repetir siempre que se pueda. Muchas gracias Mercè!"

Google+