Sobre mi

Mercè Mestre

Em considero una persona tranquil·la, pacient, curiosa, optimista, oberta, creativa, valenta, resilient, exigent i amb moltes ganes d’aprendre, de comprendre, d’anar més enllà… I, potser el més important, em considero també una persona en construcció, ja que sóc conscient que cada dia puc aprendre noves coses i millorar-ne d’altres. Aquesta inquietud pel saber i aquesta exigència m’han portat a formar-me i a desenvolupar-me professionalment en diferents àmbits i em mantenen en una constant formació permanent.

Antecedents

Arran d’un accident que vaig tenir als 17 anys, que va deixar-me com a record una hèrnia discal (de la qual, actualment, no pateixo cap conseqüència), vaig començar a interessar-me pel món de les teràpies naturals i a iniciar-m’hi, buscant una alternativa a una intervenció quirúrgica que m’assegurava un 90% de possibilitats de sortir del quiròfan en cadira de rodes. Així mateix, arran de la meva formació en educació social i de les meves primeres experiències professionals en aquest terreny, va començar a despertar-se en mi també l’interès pel treball intern i el creixement personal, que em van anar portant de mica en mica també cap a un treball psicoterapèutic i emocional. D’aquí, doncs, també, la meva trajectòria formativa i professional tan diversa i tan apassionant a la vegada.

El rumb

Treballo com a terapeuta natural a Mataró i a Barcelona. La meva trajectòria m'ha anat portant cap a l'especialització en la Gestió de l'Estrès (Coherència Cardíaca), el Reiki i el Massatge Infantil i Terapèutic.

Actualment, m'estic formant també en Medicina Tradicional Xinesa i combino aquesta dedicació professional amb l'educació social i la docència a la Universitat Oberta de Catalunya. 

M'avalen 10 anys d'experiència professional en l’àmbit de la infància i l’adolescència en situació de risc social, centrats en el camp dels Centres d’Acollida i Residencials per a Infants i Adolescents, tant públics com col·laboradors de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, així com també, en l’àmbit de la Justícia Juvenil. 

Formació

- Diplomada en Educació Social (Barcelona)

 - Llicenciada en Pedagogia (Barcelona)

 - Màster en Educació Emocional i Benestar (Barcelona)

 

 - Tècnica en Coherència Cardíaca (Madrid)

 - Terapeuta de Reiki (Barcelona) 

 - Massatge Infantil (Certificada per "AEMI" i "IAIM") 

 - Massatge Terapèutic (Barcelona)

 - Tapping (Barcelona)

- Massatge Pre-Natal (Barcelona) 

 - Massatge Podal (Barcelona)

 

 * Actualment: cursant els estudis de Medicina Tradicional Xinesa.

 

 

 
Google+