Serveis

Coherència Cardíaca - Gestió de l'Estrès

L'estrès és una resposta que emet el nostre organisme per assegurar la nostra supervivència, tot preparant-nos per poder atacar o fugir. De la mateixa manera que el nostre organisme és capaç d'activar aquesta resposta, també és capaç de regular-la, tot possibilitant el retorn cap a un estat de relaxació i d'equilibri intern.

Ara bé, degut al ritme de vida que estem portant, el nostre cos està exposat a un estrès permanent, que no li permet la compensació de l'equlibri intern amb estats de calma.

Aquesta exposició a un estrès sostingut en el temps és el que ens acaba provocant desajustos, desequilibris i malalties: trastorns del son, dificultats de concentració i de memòria, migranyes, colon irritable, càncer, etc.

A través del sistema de la Coherència Cardíaca i amb un entrenament personal, que inclou tècniques de respiració conscient i de visualització, aprendràs a reduir el nivell d’estrès i a mantenir-te en estats d'equlibri i calma interna. 

La reducció de l’estrès personal millorarà el teu grau de concentració i de memòria, el teu rendiment (acadèmic, laboral, esportiu...), t'ajudarà a conciliar el son i a tenir un descans reparador, reforçarà el teu sistema immunitari i equilibrarà el teu estat emocional, entre altres aspectes. 

 

60min. = 35€

 

 

Més informació: www.heartmath.org

 

25/04/2018

Massatge Infantil

Basat en el Massatge Ayurvèdic Shantala i en la tècnica desenvolupada per Vimala.

Aquest és un massatge dedicat als més petits i no tan petits de la família, per ajudar-los a afluixar les tensions, a relaxar-se, a dormir millor i a sentir-se cuidats i estimats. Està recomanat des dels primers mesos de vida, durant tota la infància i fins a l’adolescència.

60min. = 35€

 

També ofereixo cursos per ensenyar a mares/pares/cuidadors a fer massatge als nadons de 0 a 12 mesos, seguint el programa d'AEMI. 

Cursos: 50€ (5 sessions de 60min. Grups a partir de 4 nadons)

 

 

25/04/2018

Massatge Terapèutic

Basat en el Massatge Ayurvèdic Abhyanga-Ioga.

Es caracteritza per actuar en la musculatura més profunda, tot relaxant-la i alliberant-la de tensions i contractures. Possibilita una presa de consciència del propi cos i afavoreix l’alliberament de patrons de comportament inconscients i d'emocions reprimides, tot desfent les tensions connectades a experiències viscudes i gravades en el cos.

A mesura que vagis avançant en el procés, notaràs com et vas alliberant de tensions musculars i relaxant internament. Aconseguint, d'aquesta manera, disminuïr dolors i malestars físics, afluixar mals de caps i migranyes, dormir i descansar millor, sentir-te millor amb tu mateix, etc. 

  

90min. = 45€

13/02/2018

Reiki

És una teràpia que prové del Japó i es basa en la canalització de l’energia vital a través de les mans.

El Reiki incideix sobre els bloquejos energètics que impedeixen la lliure circulació de l’energia, tot desfent-los. Permet reduir l’estrès i afavorir el funcionament òptim dels nostres sistemes.

Possibilita una sanació a nivell físic, emocional, mental i energètic, tot retornant a un estat òptim i d’equilibri.

En alguns hospitals de Barcelona, Madrid i Amèrica ja s’utilitza com a tractament complementari. 

60min. = 35€

 

25/04/2018

Complements Nutricionals

Basats en l’ayurveda i l’alquímia i fabricats pels Laboratoris Hiranyagarba.

Estan elaborats amb fórmules que tenen en compte tant els símptomes de la malaltia, com les seves causes. Es poden combinar amb qualsevol tractament/teràpia de medicina convencional i/o natural.

 ... --->

22/09/2016

... <---

 T'ajudaran a:

- Equilibrar emocionalment.

- Harmonitzar i calmar la ment.

- Equilibrar les funcions del son.

- Descansar profundament i despertar-se regenerat.

- Alleugerir el dolor.

- Tenir més energia.

- Augmentar les defenses del cos.

- Descongestionar.

- Com a antibiòtic natural.

- Purificar el cos.

- Eliminar greixos i líquids.

- Reduir els efectes negatius de la quimioteràpia.

- Etc.

 

PREUS EN FUNCIÓ DEL PRODUCTE: des de 18€ fins a 49,90€. - Faig enviaments a través de Correus (les despeses d'enviament augmenten en 6€ el preu de la compra).

 

* Cal efectuar el pagament per anticipat, amb ingrés o transferència, al següent compte bancari:

ES32 - 1491 - 0001 - 29 - 2134006218 (Triodos Bank) 

 

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb mi, CLICANT aquí.

 

13/02/2018
Google+